Zielony koktajl z selerem i jabłkiem • przepis • składniki • przygotowanie
Ten zielony koktajl na bazie selera i jabłka to świetny sposób na uzupełnienie codziennej diety w błonnik. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do śniadania lub zdrowa przekąska.

Czas przygotowania
15 min
Liczba porcji
Liczba porcji - 1
Poziom trudności
łatwy
Składniki
Instrukcje przygotowania
PRZYGOTOWUJEMY KOKTAJL
Jabłko kroimy w ćwiartki. Cytrynę i imbir obieramy. Wszystkie składniki koktajlu dodajemy do pojemnika miksującego i miksujemy używając programu„własne ustawienia” / czas: 45 sekund / prędkość: 9.
PODAJEMY KOKTAJL
Gotowy napój przelewamy do szklanki przez sitko o drobnych oczkach i podajemy od razu.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna na całe danie
176,7 kcal
Wartość energetyczna na 1 porcję
176,7 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
47,4 g
Błonnik
9,8 g
Białko
3,1 g
Podobne przepisy
🍱 Z tej samej kuchni

Wegański tort wielkanocny z czekoladowym gniazdem
Piękne chwile należy celebrować, dlatego na Wielkanoc proponujemy coś słodkiego w wyjątkowej odsłonie. Ten tort nie zabierze Wam wiele czasu, a zaimponuje Waszym bliskim wyglądem i smakiem!

Szynka wieprzowa z szynkowaru
Wykorzystaj mięso z szynki wieprzowej, by przygotować pyszną domową szynkę! Z przepisem Karola i szynkowarem to wyjątkowo proste!

Śledź w boczku z prażoną cebulką z rodzynkami
Smakowite płaty śledziowe owinięte boczkiem, a do tego prażona cebulka z jabłkiem i suszonymi owocami – to musi być pyszne!
⏱️ O podobnym czasie przygotowania

Makaron po katalońsku z kiełbasą fuet
Krewetki, wyrazista kiełbasa fuet i świeży makaron łączą się w wyśmienitym daniu w stylu katalońskim. Przygotuj makaron pełen wykwintnych dodatków – dla siebie i bliskich!

Sałatka z kwiatem bananowca
Lubisz próbować nowych, egzotycznych smaków? Zobacz, jak przygotować sałatkę z kwiatem bananowca!

Jednogarnkowy makaron z indykiem
Sycący obiad dla miłośników past w stylu włoskim: prosty jednogarnkowy makaron z indykiem. Sprawdź, jak szybko i prosto przygotujesz go dzięki temu przepisowi!
🔥 O podobnym poziomie trudności

Pieczona papryka z fetą i dressingiem miętowym
Trzy kolory papryk, podane z fetą i doskonałym orzeźwiającym dressingiem z mięty. Spróbuj!

Grillowane szaszłyki z boczku i kiełbasy
Boczek, kiełbasa, cebula i doskonale dobrana mieszanka przypraw - oto sposób na udane szaszłyki z grilla.

Faszerowany bakłażan po włosku
Wystarczą dwa dorodne bakłażany i trochę mięsa, by na Twój stół wpłynęły pyszne, faszerowane łódeczki.